AKTUELNO

U čudu je slušao sve što su imale da kažu.

Ponedeljak je rezervisan za ''Pretres nedelje sa Milanom'', a voditelj Milan Milošević je ušao kako bi sa zadrugarima komentarisao najzanimljivije događaje i situacije u nedelji za nama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema koja je došla na red ticala se odnosa Dragane Mitar sa suprugom Sinišom i da li se boji njegove reakcije na sve ono što ona iznosi svake večeri.

Ma moj muž je sa mnom uvek išao svuda. U salon, u tržni centar, svuda. O kakvoj vezi sa Pavlom pričate, 'alo - rekla je Dragana, a onda se uključila Zerina Hećo:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana, sa tobom sam pričala više puta ali uvek hoćeš da daš utisak žene koja hoće da sačuva brak i dete. Ne mislim da si žena koja je u strahu. Ne mislim da se bojiš muža, verujem ja tebi sve što si rekla. U jednom momentu večeras si rekla da ti je dete najbitnije na svetu. Da li misliš da si ovde našla utočište jer ti neko ne može fizički prići? Vi se ovde masirate. Ovde mi nisu jasne neke stvari. Nisi morala da pričaš sve ovo. Pavle govori tamo drugima da ste vi ovde zvezde. Sav taj odnos utiče na tvoje dete. Smatra da si baš zbog deteta u braku sa njim još uvek. Nije trebalo da iznosiš, ali treba samo istinu da govoriš, vidim da se petljaš. Mutiš nešto, primećujem detalje sitno. Evo, ti dok lažeš ližeš usnu - prokomentarisala je Zerina Draganino ponašanje.

U toku Zerininog komentarisanja ubacio se Lepi Mića, ali je Dragana krišom pitala Jovanu Tomić Matoru zašto je uopšte spominjala njegovo ime kada je ušla u rijaliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On me samo zamolio da ti kažem ono što si rekla. Nemoj na mene sad da se brecaš, nisam imala nikakvu lošu nameru - rekla je Matora, a Zerina je nastavila da priča ovog puta i Pavlu Jovanoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da ti dosta zaobilaziš istinu ovde, to je očigledno. Ispadaš kao osoba koja je došla da se miri ovde. Primetila sam milion nekih stvari, samo šapućete. Potenciraš razgovore sa njom - rekla je kratko o njemu.

Sanja Stanković se takođe ubacila i spomenula bivšu devojku Pavla Jovanovića sa kojom je u divnim prijateljskim odnosima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PREKIPELO JOJ! Miljana više nije mogla da sluša Draganu i Pavla kako pričaju loše o njenom mužu, pa im ŽESTOKO odbrusila: KOGA VI LAŽETE! (VIDEO)

Njegova devojka je moja prijateljica. Ona je meni rekla da treba da se odvoji od nje. Nazvala je ''ova klošarka''. Kažem ti da ispadaš majmun, samo si sa njom. Ne izgleda kao da si ušao zbog nje. Pop*šao si se na nju. Meni to tako izgleda - okarakterisala je Sanja Jovanovića.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Sanja Stanković

#Zerina Hećo

'